Begeleid trainen

Om jouw trainingen echt optimaal te maken kun je Begeleid Trainen inzetten. Hierbij gaat één van onze coaches jouw trainingen bijwonen. Hierdoor kunnen we jou echt elke keer tot het uiterste helpen gaan. Ook is het dan voor ons makkelijker om progressie bij te houden. Zo kunnen we vervolgens nog betere voedings- en trainingsschema’s maken.

Altijd up-to-date

Nog een voordeel van begeleid trainen is dat wij elke training iets beter kunnen aanpassen voor jou. Als wij bijvoorbeeld het gevoel hebben dat het beter is om een bepaalde oefening tijdelijk te vervangen, dan kunnen we dat doen.

Vorm advies

Bij de iets complexere oefeningen kunnen we nog vorm advies geven. Door goed te analyseren hoe jij bijvoorbeeld je squats uitvoert kunnen we je vorm hierop verbeteren.

Intakegesprek

Niet iedereen volgt hetzelfde trainingsprogramma. Om de beste begeleiding te krijgen is het dus belangrijk dat je de goede coach hiervoor uitkiest. Om hierna de beste begeleiding te kunnen geven beginnen we met een intakegesprek van circa. een uur. Waar alle doelen, eisen en wensen besproken worden. Aan de hand hiervan kunnen we een proefperiode van 3 maanden beginnen.

Tussenmetingen

Na de proefperiode zal er elke 6 weken een klein gesprek ingepland worden. Waarbij we onze analyse over de loop van de tijd bespreken. Zo zorgen wij ervoor om altijd op één lijn te zitten wat betreft de begeleiding. In deze tussenmetingen gaan wij ook goed bespreken wat uw bevindingen zijn, progressie en eventueel nieuwe eisen die u heeft.

Mentaal

Sporten is op mentaal gebied zwaarder dan de meesten denken. Door het gebruik maken van begeleid trainen krijg jij elke training support op mentaal gebied. Je word gepusht om alles op je schema te doen. Daarnaast heb je altijd iemand die je live advies kan geven, ziet wat je beter zou kunnen doen of misschien zelfs beter achterwege kan laten.