Voedingsadvies

Één van de belangrijkste onderdelen om uw doelen te bereiken is voeding. Doordat wij continu blijven doorleren met de nieuwste onderzoeken in het gebied van voeding. Kunnen wij u het beste voedingsadvies geven. Terwijl andere voedingscoaches nog schema’s maken op basis van oud onderzoek. 

Onze werkwijze

Wij willen graag samen met u uw doelen bereiken. Hiervoor willen wij altijd eerst beginnen met een consultant gesprek. Voor het eerste consultant gesprek ontvangen wij u graag bij onze praktijk. Waar we dan alle eisen, doelen, levensstijl et cetera bespreken. Aan de hand hiervan kunnen wij u namelijk een op maat gemaakt voedingsschema maken.

Vervolgconsulten

Het is erg belangrijk om uw voortgang bij te houden. Ook is het van belang kleine aanpassingen te maken aan de hand van de gemaakte progressie of eventuele veranderingen in uw programma. Zo kunnen wij constant het beste voedingsadvies leveren. Voor vervolgconsulten is het ook mogelijk om via skype contact op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn voor mensen met een erg drukke agenda.

Bewust

Het is erg belangrijk dat het voedingsadvies realistisch gegeven word. Iedereen heeft wel eens trek in een hapje of een drankje. Of om even te snoepen van het “verboden voedsel” in de kast. Wij zijn er bewust van dat een dieet niet vol te houden is wanneer alles verboden word. Om deze reden maken wij voedingsschema’s waarbij u nog steeds mag genieten van een hapje of een drankje. Hierdoor kan u er een levensstijl van maken. En blijft u niet constant afvallen en dan weer aankomen. 

Eenmalig advies

Vind u het allemaal een beetje teveel om meteen voor coaching te gaan? Dan is het ook mogelijk eenmalig advies te krijgen. Hiervoor betaald u 60 euro per uur. U kunt er voor kiezen om langs te komen in onze praktijk en hier een consultant hebben over uw voedingswensen en eisen. Waar wij dan advies op kunnen geven. Ook kunt ervoor kiezen om via een skype gesprek de consultant uit te voeren.