Trainingsprogramma

Het hebben van een goed trainingsprogramma is even essentieel als een goed voedingsschema. Onze coach is een expert op het gebied van trainingsschema’s. Er zijn veel verschillende programma’s die u volgen kan. Om uw doelen goed te begrijpen plannen wij eerst een kennismaking gesprek in. Hierbij gaan we een aantal vragen bij langs en een fitnesstest doen. Op basis hiervan kunnen wij een trainingsprogramma op maat maken voor u.

Levensstijl

Uw levensstijl heeft veel invloed op het trainingsprogramma dat wij voor u maken. Herstel is van belang bij een goed schema. Wanneer u veel werkt of bijvoorbeeld niet goed slaapt. Dan houden wij hier rekening mee in het maken van het trainingsschema. Om deze reden hebben wij eerst een kennismakingsgesprek. Ook uw doelen hebben veel invloed. Wilt u bijvoorbeeld afvallen, aankomen of op gewicht blijven? Wilt u veel spiermassa, veel kracht of gewoon fit blijven? Al deze factoren hebben invloed op het schema dat bij u past.

Heeft u tijd?

Niet iedereen heeft tijd om iedere dag voor 2 tot 3 uren naar de sportschool te gaan. Om te zorgen dat u ook echt realistisch gebruik kunt maken van ons schema houden wij hier rekening mee. Om sterk of fit te worden is dit namelijk niet persé nodig. Soms is twee keer per week sporten voldoende. Wilt u wel graag lekker veel tijd besteden in de sportschool en het een hogere prioriteit geven? Dan is dit natuurlijk allemaal mogelijk. 

Bestaand trainingsprogramma

Het is ook mogelijk om een al bestaand trainingsprogramma te kopen. Wij hebben een aantal verschillende schema’s voor specifieke doelen. Hiervoor betaald u een eenmalig bedrag. En dan ontvangt u meteen een excel bestand met het schema erin. In dit excel bestand kunt u zelf uw progressie bijhouden. Als u nog kleine aanpassingen wilt op basis van eenmalig advies is het mogelijk om voor 60 euro een Skype gesprek aan te gaan met één van onze coaches.